ΑΜΒΡΟΣΙΑ


H ΑΜΒΡΟΣΙΑ είναι η πλέον διαδεδομένη εφαρμογή παραγγελιοληψίας με περισσότερες από 3.000 εγκαταστάσεις και σε συνδιασμό με τη δυνατότητα ασύρματης παραγγελιοληψίας αποτελεί την ιδανική λύση για το εστιατόριο, το bar και όλους τους χώρους του ξενοδοχείου. Η εφαρμογή προσαρμόζεται εύκολα σε κάθε τρόπο λειτουργίας με πληθώρα επιλογών και παραμέτρων.

 

F&B MANAGEMENT


Η εφαρμογή Sunsoft F&B Management σχεδιάστηκε από ανθρώπους με μακρόχρονη εμπειρία στη μηχανογράφηση Ξενοδοχειακών και Επισιτιστικών μονάδων και απευθύνεται σε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους, οργάνωσης, και φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουν.

 

 

EXTRA ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ


Η πλέον ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης βιβλίων Γ' κατηγορίας και όλων των φορολογικών εντύπων, ενιαίο αρχείο συναλλασσομένων (πελατών/ προμηθευτών) με δυνατότητα παρακολούθησης των υπολοίπων τους, αυτόματη συμπλήρωση και αποστολή εντύπων μέσω Internet.

 

EXTRA ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑ


Ολοκληρωμένη και έγκυρη παρακολούθηση επιχειρήσεων με βιβλία Α' και Β' κατηγορίας, πλήρης διαχείριση εσόδων-εξόδων και ΦΠΑ, παγίων, συναλλασσόμενων, λογαριασμών με δυνατότητα μαζικής καταχώρισης συγκεντρωτικών εγγραφών για άμεση ενημέρωση εντύπων όπως ΦΠΑ και Ε3.

 

EXTRA ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ


Ολοκληρωμένη Διαχείριση Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Πλήρης διαχείριση και επεξεργασία των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Αυτόματη ενημέρωση μέσω Internet με αυτόματη αναπροσαρμογή μισθών με βάση τις αλλαγές των Σ.Σ.Ε. Πλήρης διατήρηση ιστορικότητας, προβολή πινάκων ιστορικότητας συμβάσεων, προβολή κειμένων Σ.Σ.Ε. 

 

 

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΛΗΣΗ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΥ


Το SYSCALL είναι ασύρματο σύστημα επικοινωνίας της επιχείρησης με τον πελάτη της. Εύκολο, απλό στη χρήση, μικρό και διακριτικό. Σκοπός του SYSCALL είναι να κρατήσει όλες τις συναλλαγές μεταξύ την επιχείρησης και του πελάτη γρήγορες και κερδοφόρες.

 

ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΔΙΚΤΥΑ


Καλωδίωση τοπικού δικτύου, ολοκληρωμένη καλωδίωση δεδομένων και φωνής, τερματισμός των καλωδίων από πρίζα σε Patch Panel, σχεδίαση δικτύου Η/Υ, εγκατάσταση Router και Access Points για την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο Internet.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ


Εγκατάσταση αναλογικών και ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων με πλήρη εποπτεία και έλεγχο της καλωδίωσης.

 

ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ


Αναλογικές ή IP κάμερες για την παρακολούθηση της επιχείρησής σας είτε τοπικά είτε απομακρυσμένα μέσω Internet τόσο στον υπολογιστή όσο και στο κινητό σας τηλέφωνο.

 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ


Καλύπτουμε την κάθε σας αναγκή μέσα από μια ευρεία γκάμα υπολογιστών και περιφερειακών όπως πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, σαρωτές, οθόνες, εξωτερικούς ή εσωτερικούς σκληρούς δίσκους, ποντίκια, πληκτρολόγια, UPS.