Η XYDAKIS TECH παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο των δικτύων. Αναλαμβάνουμε την καλωδίωση, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση τόσο των εξυπερητών (Servers), όσο και των τερματικών (Clients), την εγκατάσταση κοινόχρηστων εκτυπωτών και Fax αλλά και οποιουδήποτε άλλου εξοπλισμού όπως κοινόχρηστων σκληρών δίσκων.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Η βάση για τη σωστή λειτουργία του δικτύου μιας επιχείρησης είναι η δομημένη καλωδίωση.

 

PATCH PANEL ΚΑΙ ΠΡΙΖΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ

Τερματισμός των καλωδίων σε πρίζες δικτύου και Patch Panel με αριθμημένες θέσεις για τη σωστή διαχείριση του δίκτου.

 

SWITCH ΚΑΙ HUBS

Σύνδεση των καλωδίων μέσω αξιόπιστων και ποιοτικών Switch για να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα καθυστέρησης ή κολλήματος.

 

INTERNET

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, παραμετροποίηση και ρύθμιση του Internet της επιχείρησής σας με αξιόπιστες λύσεις σε συσκευές Modem Router.

 

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Εγκαθιστούμε ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματου δικτύου τόσο για τη σύνδεση στο Internet, όσο και για εφαρμογές παραγγελιοληψίας με τη χρήση αξιόπιστων Wireless Access Points και Wireless Repeaters.

 

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ

Παραμετροποιούμε το οικιακό ή επαγγελματικό σας δίκτυο προσφέροντας πρόσβαση σε κοινόχρηστες συσκευές όπως εκτυπωτές, Fax, Scanner ή συσκευές αποθήκευσης.

  

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η προστασία του δικτύου σας είναι για μας προτεραιότητα, για αυτό το λόγο παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις για την προστασία του δικτύου σας από κακόβουλο λογισμικό (Antivirus) και επιθέσεις (Firewall).

 

WiFi HOTSPOT

Προσφέρουμε μοναδικές λύσεις για επιχειρήσεις με μεγάλο όγκο πελατών που επιθυμούν ταυτόχρονη σύνδεση στο Internet μέσω WiFi Hotspot. Ιδανικό για ξενοδοχεία και καφέ.